Технологія приготування різних видів тіста.

Додано: 17 червня
Предмет: Технології, 11 клас
9 запитань
Запитання 1

Який вид розпушувача використовють під час приготування бісквітного тіста?

варіанти відповідей

механічний

хімічний

біологічний

Запитання 2

Який вид розпушувача використовують під час приготування пісочного тіста?

варіанти відповідей

механічний

хімічний

біологічний

Запитання 3

Який з перелічених видів тіста не роззстоють?

варіанти відповідей

пісочне

листкове

прісне

бісквітне

Запитання 4

Скільки часу треба взбивати яйця з цукром під час приготування бісквітного тіста?

варіанти відповідей

2-3 хв

10-15 хв

до збільшення маси в об'ємі в 2-2,5 рази

Запитання 5

Як правильно розстоюють пісочне тісто перед випіканням?

варіанти відповідей

не розстоюють

витрумують у теплому місці 1,5-2 години

виримують у холодильнику 30-60 хвилин

Запитання 6

Скільки часу роззстоють бісквітне тісто перед випіканням?

варіанти відповідей

випікають одразу після замішування

витримують в теплому місці 1,5-2 години

витримують у холодильнику 30-60 хвилин

Запитання 7

Скільки часу треба вимішувати бісквітне тісто після додавання борошна?

варіанти відповідей

поки не перестане прилипати до рук та миски

10-15 хвилин

15-20 секунд

Запитання 8

У якому співвідношенні до борошна можна додавати крохмаль у бісквітне тісто?

варіанти відповідей

1:2

1:4

4:1

можна повність замінити ним борошно

Запитання 9

З якою метою розстоюють прісне тісто?

варіанти відповідей

для набухання клійковини у борошні

для того, щоб тісто підійшло

не розстоюють

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест