Технологія приготування солодких страв та напоїв

Додано: 6 січня
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

1.   Які десерти відносять до драглеподібних:

варіанти відповідей

пудинг

самбук

мус

Запитання 2

Для приготування 1 кг густого киселю беруть крохмалю:

варіанти відповідей

60-80 г

20-30 г

90- 100 г

Запитання 3

Гарячі солодкі страви подають при температурі:

варіанти відповідей

30 - 40оС

50 - 55оС

70 - 80оС

Запитання 4

Холодні солодкі страви подають при температурі:

варіанти відповідей

10 - 14оС

15 - 16оС

7 - 8оС

Запитання 5

"Яблука по - київські" перед запіканням :

варіанти відповідей

заливають яєчно- сметанною сумішшю

заливають сметанною сумішшю

заливають ягідним сиропом

Запитання 6

Основою для приготування шарлотки є:

варіанти відповідей

бісквітний напівфабрикат

білий хліб

пісочний напівфабрикат

Запитання 7

Молочний кисіль готують на:

варіанти відповідей

кукурудзяному крохмалі

картопляному крохмалі

Запитання 8

Кава по-віденськи подається :

варіанти відповідей

з морозивом

з збитими вершками

з гарячим молоком

Запитання 9

Чорнрслив, фарширований сиром:

варіанти відповідей

поливають медом і запікають

поливають вершковим маслом і запікають

поливають сметаною і запікають

Запитання 10

Для пінників (суфле) використовують:

варіанти відповідей

збиті вершки

збиті білки яєць

агароїд

желатин

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест