Які рідкі основи використовують для приготування холодних соусів:
Соус – це додатковий компонент страви ...
Які соуси відносяться до холодних ?
Чим соус червоний основний доводять до смаку?
В якості загусника в солодких соусах можуть використовувати?
Яка температура подачі холодних соусів?
Як рідку основу використовують для соусів?
Для соусів з загусником, борошно попередньо пасерують:
Соус білий основний готують на рідкій основі:
Бульйон коричневий для приготування соусу готують з:
За способом приготування соуси поділяються на:
Що є загусником у соусах?
Маринад овочевий із томатом подають до ...
Як запобігти утворенню плівки на поверхні соусу?
Соуси приготовлені на фруктових і ягідних відварах називають:
Яка температура подавання гарячих соусів?
Фруктово-ягідні соуси подають до:
Соус молочний солодкий подають до:
Соус Бешамель готують на основі:
Що є основним інгредієнтом салатного заправлення?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома