«Технологія приготування соусів»

Додано: 5 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 205 разів
12 запитань
Запитання 1

Температура подачі соусів:

варіанти відповідей

45-50оС

50-55оС

65-70оС

Запитання 2

За допомогою чого защіплюють соуси:

варіанти відповідей

масла

олії

борошна

Запитання 3

Соус – це:

варіанти відповідей

основна страва

додатковий компонент страви

основний компонент до страви

Запитання 4

Фюме – це:

варіанти відповідей

концентрований бульйон

холодний соус

м’ясний сік

Запитання 5

Бульйон коричневий готують з:

варіанти відповідей

з томатом

з обсмажених харчових кісток

з соусом червоним

Запитання 6

Соус червоний основний готують на рідкій основі:

варіанти відповідей

бульйонах

 сметані

молоці

Запитання 7

Соус білий основний готують на рідкій основі:

варіанти відповідей

бульйонах

сметані

молоці

Запитання 8

Для чого защіплюють соуси маслом:

варіанти відповідей

для смаку

щоб на поверхні не утворилась плівка

для консистенції

Запитання 9

Що є загусником у соусах:

варіанти відповідей

борошно

крохмаль

масло

Запитання 10

Соуса без борошна готують на основі:

варіанти відповідей

бульйону

вершкового масла

олії

Запитання 11

Соуси приготовлені на фруктових і ягідних відварах називають:

варіанти відповідей

десертними

 солодкими

закусочними

Запитання 12

Які соуси готують без борошна:

варіанти відповідей

соус майонез

соус сметанний

соус голанський

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест