Соуси використовують:
Бульйон коричневий готують:
Рідкою основою соусу білого основного є:
Соуси "защіплюють" вершковим маслом або маргарином:
У якості загуснику в процесі приготування соусів використовують:
Соуси середньої густини використовують для...
Лимонну кислоту до білих соусів додають для ...
Термін зберігання сметанних соусів при температурі 75⁰С становить ...
До соусів із загусниками належать:
Маринад овочевий із томатом подають до ... .
Біле сухе вино входить до рецептури ... соусу.
Для приготування тюфтельок використовують соус:
До якого соусу входить такий набір продуктів: олія, яйце (жовтки), гірчиця столова, цукор, оцет?
Майонез і салатні заправки зберігають у керамічному або емальованому посуді за температури не вище за 4–8 °С упродовж ... .
До страв з котлетної маси і круп доцільно порекомендувати соус ... .
Абрикосовий соус подають до ... .
При виготовленні солодкого соусу в якості загусника використовують:
Заправку для салату готують з такої сировини:
Маса соусу на порцію
Фюме - це:
Температура обсмажування борошна для червоної пасеровки:
Прянощі до соусів гарячих додаються:
Бульйони будуть каламутними, якщо:
До соусів на бульйонах належать:
Для молочного загусником є:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома