1. Назвіть температуру подавання холодних солодких страв.
2. Назвіть температуру подавання гарячих солодких страв.
3. Який кисіль готують із кукурудзяним крохмалем?
4. При якій температурі подають узвари і компоти?
5. Якою водою замочують желатин для приготування желе?
6. Що слід зробити, щоб очищені та нарізані яблука не потемніли?
7. Як довго варять кисіль на картопляному крохмалі?
8. Якщо перед варінням мелену каву підсмажити і додати до неї кілька кристаликів кухонної солі, аромат кави ... .
9. До гарячих страв відносять.....
10. Який термін реалізації завареного чаю?
11. Для поліпшення смаку какао треба додати...
12. Чому не можна використовувати алюмінєвий посуд і інвентар при приготуванні солодких страв?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома