Технологія приготування соусів

Додано: 9 листопада 2020
Предмет:
Тест виконано: 64 рази
10 запитань
Запитання 1

Температура подачі гарячих соусів:

варіанти відповідей

45-50оС

50-55оС

65-70оС

Запитання 2

За допомогою чого защіплюють соуси:

варіанти відповідей

масла

олії

борошна

Запитання 3

Соус – це:

варіанти відповідей

основна страва

додатковий компонент до страви

основний компонент страви

Запитання 4

Бульйон коричневий готують з:

варіанти відповідей

з томатом

з обсмажених кісток

з соусом червоним

Запитання 5

Соус червоний основний готують на рідкій основі:

варіанти відповідей

бульйонах

сметані

молоці

Запитання 6

Соус білий основний готують на рідкій основі:

варіанти відповідей

на бульйонах

сметані

молоці

Запитання 7

Для чого "защіплюють" соуси маслом:

варіанти відповідей

для смаку

для консистенції

щоб на поверхні не утворилась плівка

Запитання 8

Що є загусником у соусах:

варіанти відповідей

крохмаль

борошно

масло

Запитання 9

Основою для соусу майонез є:

варіанти відповідей

олія

борошно

гірчиця

Запитання 10

Соуси приготовлені на фруктових і ягідних відварах називають:

варіанти відповідей

солодкими

десертними

закусочними

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест