Продукт переробки зерна шляхом помелу, називають ...
Кондитерський тип борошна
Рвані шматочки прісного тіста, звареного у воді чи молоці
Тоненький коржик із рідкого тіста, який готується на розігрітій пательні
Варене тісто з начинкою
Якого типу борошна не існує?
Купуючи борошно, якій упаковці краще віддати перевагу?
Перша назва українських вареників
В якій країні на центральній площі одного з міст, височіє пам’ятник варенику, який вважається … офіційним символом міста! Кулінарне диво з каменю заввишки у 9 метрів важить майже три тонни.
В якому Українському місті встановили двометровий пам’ятник варенику
Найпопулярнішою начинкою вареників вважають з: (3 правильні)
Одна з найдивніших начинок для вареників що готують на Полтавщині та півдні Чернігівщини, є начинка з
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома