Технологія приготування страв із борошна

Додано: 11 лютого
Предмет: Технології, 7 клас
12 запитань
Запитання 1

Продукт переробки зерна шляхом помелу, називають ...

варіанти відповідей

борошно

каша

макарони

варення

Запитання 2

Кондитерський тип борошна

варіанти відповідей

із пшениці

горохове

вівсяне, гречане, рисове

ячмінне, кукурудзяне

Запитання 3

Рвані шматочки прісного тіста, звареного у воді чи молоці

варіанти відповідей

вареники

галушки

млинці

Запитання 4

Тоненький коржик із рідкого тіста, який готується на розігрітій пательні

варіанти відповідей

вареники

млинці

галушки

Запитання 5

Варене тісто з начинкою

варіанти відповідей

вареники

млинці

галушки

Запитання 6

Якого типу борошна не існує?

варіанти відповідей

кондитерське

хлібопекарське

продовольче

технічне

кулінарне

дієтичне

Запитання 7

Купуючи борошно, якій упаковці краще віддати перевагу?

варіанти відповідей

паперова

картонна

поліетиленова

Запитання 8

Перша назва українських вареників

варіанти відповідей

вареники

вараники

галушки

варики

Запитання 9

В якій країні на центральній площі одного з міст, височіє пам’ятник варенику, який вважається … офіційним символом міста! Кулінарне диво з каменю заввишки у 9 метрів важить майже три тонни.

варіанти відповідей

США

Англія

Канада

Польща

Запитання 10

В якому Українському місті встановили двометровий пам’ятник варенику

варіанти відповідей

Київ

Черкаси

Рівне

Полтава

Запитання 11

Найпопулярнішою начинкою вареників вважають з: (3 правильні)

варіанти відповідей

картоплею

сиром

борошном

вишнею

редькою

малиною

Запитання 12

Одна з найдивніших начинок для вареників що готують на Полтавщині та півдні Чернігівщини, є начинка з

варіанти відповідей

картоплею

сиром

борошном

вишнею

редькою

малиною

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест