Технологія приготування страв із яєць

Додано: 6 травня
Предмет: Технології, 6 клас
12 запитань
Запитання 1

Якої консистенціі бувають варені яйця?

варіанти відповідей

Тверді

"У мішечок"

Круті

Рідкі

Запитання 2

У якій склянці найсвіжіше яйце?

варіанти відповідей
Запитання 3

Омлети за технологією приготування поділяють на:

варіанти відповідей

прості

натуральні

мішані

складні

фаршировані

Запитання 4

У яку воду потрібно опускати яйця при варінні?

варіанти відповідей

У киплячу воду

У підсолену киплячу воду

У підсолену холодну воду

У холодну воду

Запитання 5

У яйцях, зварених "у мішечок":

варіанти відповідей

білок і жовток повністю густі

напіврідкий білок і рідкий жовток

білок має консистенцію драглів і напіврідкий жовток

Запитання 6

Які відварені яйця подають виключно гарячими?

варіанти відповідей

Яйця зварені без шкаралупи

Яйця, зварені "у мішечок"

Яйця, зварені круто

Яйця рідкі

Запитання 7

При прокручуванні варене яйце...

варіанти відповідей

не обертається

обертається

Запитання 8

Під час приготування яєчні натуральної посипають дрібною сіллю...

варіанти відповідей

жовток

білок

жовток і білок

Запитання 9

Яйця рідкі варять...

варіанти відповідей

5 - 8 хв

4,5 - 5 хв

2,5 - 3 хв

8 -10 хв

Запитання 10

На якому малюнку зображене яйце пашот ?

варіанти відповідей
Запитання 11

Чи потрібно мити яйця перед приготуванням?

варіанти відповідей

Ні

Так

Запитання 12

Для приготування омлетів використовують яйця...

варіанти відповідей

охолоджені

кімнатної температури

будь - якої температури

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест