До біологічних розпушувачів належать:
Компонент борошна, який надає тісту пружності і еластичності, називається:
Газоутворююча здатність борошна — це:
Опарний спосіб приготування тіста застосовують для виробів:
Технологічний процес приготування виробів із дріжджового тіста складається з таких операцій:
Тісто для млинців і оладок готують:
Тісто для пельменів вважається готовим, якщо при натискуванні:
Для чого, перед використанням борошно просіюють через спеціальні просіювачі або вручну?
Як довго потрібно витримати тісто для вареників із пшеничного борошна перед формуванням для набухання клейковини?
Для яких виробів готують рідке тісто?
Які вироби не готують з опарного дріжджового тіста?
Яка оптимальна температура для підняття дріжджового тіста?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома