Технологія приготування напівфабрикатів з мяса, сільськогосподарської птиці, субпродуктів

Додано: 9 квітня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 39 разів
10 запитань
Запитання 1

Як шпигують м`ясо? 

варіанти відповідей

вздовж волокон

впоперек волокон

Запитання 2

Товстий і тонкий краї призначені

варіанти відповідей

для тушкування

для смаження

для варіння

Запитання 3

Як використовують лопаткову та підлопаткову частину яловичини? 



варіанти відповідей

для варіння і тушкування

для смаження

для запікання

Запитання 4

Яка температура повинна бути у м`ясному цеху?

варіанти відповідей

до 15 *С

до 22 * С

до 10* С

Запитання 5

Які н/ф готують із вирізки?

варіанти відповідей

філе, лангет

піджарка

ромштекс

Запитання 6

Які н/ф з свинини відносять до порційних?

варіанти відповідей

котлета натуральна

гуляш

завиванець

Запитання 7

Яку паніровку використовують для приготування н/ф "Ромштекс"?

варіанти відповідей

льєзон

льєзон і червона паніровка

подвійна паніровка

Запитання 8

Який термін зберігання панірованих н/ф?

варіанти відповідей

до 12 год

до 36 год

до 24 год

Запитання 9

З якої частини баранини нарізають гуляш?

варіанти відповідей

шийна частина

грудинка

тазостегнова частина

Запитання 10

Які н/ф нарізують брусочками?

варіанти відповідей

гуляш

азу,бефстроганов

піджарка, плов

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест