Крохмаль, що міститься в овочах при температурі 55-70 º С:
Картопляне пюре складається з наступних компонентів:
Картопля відварна відпускають:
При приготуванні картопляного пюре треба виконувати такі операції:
Для картопляного пюре використовують таке молоко:
При смаженні нарізаної сирої картоплі її солять так:
Цибулю фрі для смаження треба підготувати так:
Смажені кабачки будуть тверді, якщо:
Для приготування картоплі "пай" її нарізають
Для смаження овочів у фритюрі краще використовувати
Картоплю нарізану брусочками, часточками, кубиками і смажену у фритюрі називають
При приготуванні страви рагу з овочів чи можна замінювати відсутність того чи іншого овоча зазначеного в рецептурі?
У разі бракеражу тушкованих овочів куштують
Простий гарнір це
Яка вага основного гарніру?
Яка вага додаткового гарніру?
До страв з жирного м'яса і птиці використовують
Під час теплової обробки маса овочів зменшується, тому що
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома