Тест створено для закріплення знань учнів 7 класу в розділі "Технологія побутової діяльності"
За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на :
Щоб приготувати яйця, зварені в "мішечок", їх треба варити:
Що таке яйце пашот?
1.Якої температури мають бути яйця для приготування омлетів?
При варінні у шкаралупі яйця найкраще опускатити...
Що належить до продуктів переробки яєць?
1.Яким може бути омлет за технологією приготування?
1.Як називається солодкий омлет з родзинками?
Для чого зварені яйця швидко занурюють у холодну воду?
Що додають у воду для варіння яєць без шкаралупи?
Мішану яєчню також називають...
Яка вимога під час роботи з гарячою рідиною та гарячим посудом помилкова?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома