Тест створено для закріплення знань учнів 6 класу за проєктом "Страви з яєць"
За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на :
Щоб приготувати яйця, зварені в "мішечок", їх треба варити:
Обери серед ілюстрацій яйцо пашот.
1.Якої температури мають бути яйця для приготування омлетів?
При варінні у шкаралупі яйця найкраще опускатити...
1.Яким може бути омлет за технологією приготування?
1.Яйця яких птахів, найчастіше використовують для приготування страв?
Для чого зварені яйця швидко занурюють у холодну воду?
Що додають у воду для варіння яєць без шкаралупи?
Мішану яєчню також називають...
Як можна зрозуміти не розбиваючи яйце, яке саме свіже?
Як називається ця страва з яєць?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома