Яйця здавна були традиційною слов’янською їжею. Вони є символом відродження природи і весни, тому жоден Великдень не обходиться без крашанок та писанок, а Великодні частування завжди починалися із свяченого яйця.
Після опанування теми учень повинен знати; технологію приготування та відпуск страв з яєць. Вимоги до якості.
1. По тепловій обробці страви з яєць бувають:
Під час теплової обробки білок і жовток:
Тривалість варіння яєць «в мішечок»:
Тривалість варіння яєць в круту:
Для варіння яйця закладають у:
У яєць, зварених «в мішечок», білок і жовток:
Страви з яєць зберігають:
Яйце – продукт дуже високої харчової і біологічної цінності, в основному це:
На чому краще готувати смажені страви з яєць
У чому промувають яйця з другій ванні при санітарній обробці
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома