технологія приготування страв з яєць, смаження

Додано: 17 грудня
Предмет: Технології, 6 клас
9 запитань
Запитання 1

ДО СМАЖЕНИХ ЯЄЧНИХ СТРАВ НАЛЕЖАТЬ 

варіанти відповідей

яєчня

омлет

яйця " у мішечок" 

яйця пашот

Запитання 2

НОРМА СОЛІ НА ОДНЕ СМАЖЕНЕ ЯЙЦЕ  

варіанти відповідей

0.25 г

0.15 г 

0.35 г

Запитання 3

ЯЄЧНЮ СМАЖАТЬ ДО ПОВНОГО ЗАГУСАННЯ БІЛКА 

варіанти відповідей

2-3 хв  

2.5 -3.5 хв 

3 - 4 хв

Запитання 4

ЯК ПОДАЮТЬ СМАЖЕНУ НАТУРАЛЬНУ ЯЄЧНЮ 

варіанти відповідей

в порційній сковороді  

перекладають у тарілку  

перекладають на серветку  

перекладають на пластиковий посуд

Запитання 5

Страви з яєць поділяють на:

варіанти відповідей

Смажені

Варені

Запечені

Фаршировані

салатні

Запитання 6

За технологією приготування омлети поділяють на

варіанти відповідей

натуральні 

класичні

мішані з гарніром

фаршировані гарніром

 

комбійовані

Запитання 7

приготування омлету складається з таких операцій (обери вірну послідовність):

варіанти відповідей

смаження, додавання солі, спецій.; подавання до столу

збивання яєць із молоком; додавання солі, спецій, смаження, подавання до столу

збивання яєць із молоком; смаження; додавання солі, спецій; подавання до столу

 

Запитання 8

Потрапляння води на сковорідку з розігрітим жиром – загрожує розбрискуванням гарячого жиру і води.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

Омлет мішаний – це..

варіанти відповідей

Омлет, приготовлений з додаванням овочів, свіжої зелені, молочних, або м’ясних продуктів

Омлет, в який наприкінці смаження кладуть підготовлені як начинку продукти

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест