«Технологія приготування супів»

Додано: 5 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 25 разів
12 запитань
Запитання 1

Заправними називають супи тому що їх:

варіанти відповідей

заправляють розтертим салом-шпик

заправляють пасерованими овочами

заправляють сметаною

Запитання 2

Гарячі супи подають при температурі:

варіанти відповідей

50-55оС

90-95оС

75оС

Запитання 3

Холодні супи подають при температурі:

варіанти відповідей

12-14оС

20-25оС

5-8оС

Запитання 4

Тривалість варіння кісткового бульйону (з яловичиних кісток)

варіанти відповідей

1-2 години

3-4 години

5-6 годин

Запитання 5

До заправних перших страв відносяться:

варіанти відповідей

розсольники, молочні супи

борщі, холодні супи

капусняки, борщі

Запитання 6

Що є основною складовою борщу:

варіанти відповідей

капуста, буряк

буряк, томат

капуста, томат

Запитання 7

Борщ полтавський подається з:

варіанти відповідей

галушками

пампушками

сосисками

Запитання 8

З яких продуктів готується відтяжна для прозорих супів:

варіанти відповідей

яєчний білок, морква

м’ясними продуктами, білком

м'ясо, морква

Запитання 9

Окрошку можна приготувати на:

варіанти відповідей

овочевому відварі

квасі

сироватці

Запитання 10

Основним продуктом для приготування капусняків є:

варіанти відповідей

квашена капуста

буряк

солоні огірки

Запитання 11

Чим відрізняється капусняк запорізький від капусняку звичайного:

варіанти відповідей

відсутності картоплі

наявності пшона

t  подачі

Запитання 12

Для ароматизації в солодкі супи додають:

варіанти відповідей

корицю, гвоздику

лавровий лист, перець

сметану, йогурт.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест