Суп складається із:
Заправні супи заправляють пасерованими овочами так:
Спеції та сіль у перші страви кладуть так:
Заправні супи з картоплею та кислими продуктами варять так:
Для супів з перловою крупою треба робити так:
Овочеву пасеровку готують так:
Для овочевої пасеровки з томатом-пюре треба робити так:
При пасеруванні овочів для супів жиру беруть:
Зварені заправні супи подають так:
Термін зберігання молочних супів:
Суп картопляний з квасолею буде мати непрозорий темний бульйон, якщо:
Якщо у звареному супі залишити лавровий лист то суп буде:
Пастеризоване молоко-це
Перші страви подають:
Гарячі перші страви готують у:
Оберіть вимоги до заправних супів:
Оберіть вимоги до якості молочних супів:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома