Для приготування вафельного прісного тіста потрібна така сировина:
При приготуванні вафельного тіста першими збивають продукти:
Борошно при приготуванні вафельного прісного тіста додається
На початковому етапі приготування вафельного тіста додають
Температура вафельного тіста має бути:
Консистенція готового вафельного тіста
Для випікання вафельного н/ф вафельницю нагрівають до температури
Тісто на поверхню нагрівача наливають
Вафельний лист випікається
Вилив, що утворюється в процесі випікання використовують
Прісні вафельні листи після випікання охолоджують
За вимогами до якості вафельний н/ф має такі ознаки
Причиною прилипання вафельних листів до поверхні вафельниці може бути:
Вафельне цукрове тісто відрізняється від прісного наявністю таких продуктів як:
При приготуванні вафельного цукрового тіста, останніми додають
Причиною поганої пористості і розпливчастого малюнку на поверхні вафельного н/ф може бути:
Маргарин перед додаванням у тісто
Цукровий вафельний н\ф у гарячому стані має
Колір готового вафельного цукрового тіста
Вміст клейковини для приготування вафельного тіста становить
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома