Технологія приготування їжі

Додано: 9 травня 2023
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 85 разів
8 запитань
Запитання 1

Види бутербродів

варіанти відповідей

за формою

за температурою

за смаком

за способом приготування

всі варіанти вірні

Запитання 2

За формою бутербродів є:

варіанти відповідей

відкриті

закриті

закусочні

гарячі

Запитання 3

Види бутербродів ЗА ТЕМПЕРАТУРОЮ

варіанти відповідей

ГАРЯЧІ

ХОЛОДНІ

МЕРЗЛІ

Запитання 4

Види бутербродів за смаком

варіанти відповідей

солодкі і солоні

пекучі і солоні

пекучі і солодкі

Запитання 5

Відкриті бутерброди- представляють собою шматок хліба, на поверхні якого знаходиться якийсь наповнювач. Вони є

варіанти відповідей

прості

складні

закриті

Запитання 6

Гарячі бутерброди бувають

варіанти відповідей

вареними і відкритими

закритими і відкритими

молочними і жареними

Запитання 7

Види напоїв



варіанти відповідей

холодні (соки, компоти, квас, молоко, молочнокислі напої (йогурт, кефір, кисляк, киселі, коктейлі)

гарячі (чай (зелений, чорний, трав'яний  тощо.), какао, кава, гарячий шоколад і кавові напої (із цикорієм, ячменем)

молочні (йогурт, какао)

Запитання 8

Зберігати чай, каву і какао необхідно:


варіанти відповідей

в тісно закритих банках

в сухих приміщення

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест