Що таке страва?
Набір продуктів
Напівфабрикати
Кулінарний виріб
Поєднання продуктів
Білки потрібні для?
Побудови тканин тіла
Відновлення клітин
Утворення ферментів
Утворення гормонів
Овочі....
Посилюють виділення шлункового соку
Основне джерело білка
Виводять метали з організму
Виводять рідину
Температура подачі холодних закусок
50-60 градусів
0-5 градусів
20-30 градусів
10-14 градусів
Цілими фарширують?
Качок, гусей
Курчат
Індиків
Куріпок
З якої птиці отримують міцні бульйони?
З дорослих вгодованих курей
З молодої птиці
З куріпок
З курячого потроху
Створюйте онлайн-тестидля контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект