Технологія приготування їжі

Додано: 11 квітня
Предмет: , 11 клас
6 запитань
Запитання 1

Що таке страва?

варіанти відповідей

Набір продуктів

Напівфабрикати

Кулінарний виріб

Поєднання продуктів

Запитання 2

Білки потрібні для?

варіанти відповідей

Побудови тканин тіла

Відновлення клітин

Утворення ферментів

Утворення гормонів

Запитання 3

Овочі....

варіанти відповідей

Посилюють виділення шлункового соку

Основне джерело білка

Виводять метали з організму

Виводять рідину

Запитання 4

Температура подачі холодних закусок

варіанти відповідей

50-60 градусів

0-5 градусів

20-30 градусів

10-14 градусів

Запитання 5

Цілими фарширують?

варіанти відповідей

Качок, гусей

Курчат

Індиків

Куріпок

Запитання 6

З якої птиці отримують міцні бульйони?

варіанти відповідей

З дорослих вгодованих курей

З молодої птиці

З куріпок

З курячого потроху

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест