Технологія приготування напівфабрикатів з риби та морепродуктів.

Додано: 26 вересня 2023
Предмет:
6 запитань
Запитання 1

Осетрову рибу розморожують...

варіанти відповідей

У воді

На повітрі

У воді з додаванням солі

Запитання 2

Щільний хрящ, який замінює осетровим хребет.....

варіанти відповідей

Визига

Жучки

Льєзон

Запитання 3

Маса пластів риби родини осетрових після ошпарення зменшується на ....

варіанти відповідей

15-20 процентів

10-15 процентів

5-10 процентів

Запитання 4

Розрізняють напівфабрикати з чистого філе риби...

варіанти відповідей

Натуральні, січені натуральні

З котлетної маси

Усі варіанти відповіді вірні

Запитання 5

Порцінування-це...

варіанти відповідей

Поділ продукту або маси на порції

Одержання однорідної маси

Руйнування сполучної тканини

Запитання 6

Маринування - це спосіб приготування напівфабрикатів.....

варіанти відповідей

Сприяє розм'яканню сполучної тканини риби

Надає готовим виробам приємного специфічного смаку та аромату

Робить готову страву твердою та не ароматною

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест