Технологічні поняття, хімічний склад продуктів харчування, якість продуктів харчування, консервування продуктів
Технологічний процес це:
Напівфабрикати мають різний ступень готовності залежно від:
Кулінарний виріб відрізняється від страви:
Продукти приймають за:
Вкажіть, із яких стадій складається технологічний процес:
На які групи поділяють речовини, які містяться у продуктах харчування, за хімічним складом?
Які речовини відносять до органічних?
До мікроелементів відносять:
До мікроелементів належать:
Яка загальна добова потреба організму дорослої людини в мінеральних речовинах?
Які продукти харчування містять повноцінні білки?
На які групи поділяють вітаміни залежно від їх розчинності?
До водорозчинних вітамінів належать:
Фітонциди - це речовини, які мають
До методів консервування харчових продуктів належать:
До фізичних методів консервування належать:
Показники якості поділяють на:
Органолептичним методом визначають:
До мікробіологічних показників якості належать:
До лабораторних методів визначення якості продукції належать:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома