Технологія приготування їжі. Яйця

Додано: 17 березня 2021
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 47 разів
5 запитань
Запитання 1

За способом теплової обробки страви з яєць поділяються на...

варіанти відповідей

Тушені

Варені

Смажені

Мариновані

Запечені

Запитання 2

Що додають у воду під час варіння яєць?

варіанти відповідей

Цукор

Перець

Сіль

Оцет

Запитання 3

Якої консистенції бувають варені яйця?

варіанти відповідей

Тверді

Круті

"В мішечок"

Рідкі

Запитання 4

Які страви готують з яєць?

варіанти відповідей

Торт

Салат

Омлет

Яєшня

Запитання 5

Яку первинну обробку проходять яйця?

варіанти відповідей

Варіння

Миття

Нарізання

Смаження

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест