Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Прісне тісто

Додано: 25 березня 2020
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 95 разів
10 запитань
Запитання 1

Яке борошно буде кориснішим для організму людини:

варіанти відповідей

першого сорту

вищого сорту

 обдирне

Запитання 2

1.   Біологічні розпушувачі – це:

варіанти відповідей

сода і вуглекислий амоній

дріжджі

механічне збивання продукту

Запитання 3

Розпушувачі застосовують для того щоб:

варіанти відповідей

вироби були пухкими

поліпшити смакові властивості

збільшити вихід на порцію

Запитання 4

Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:

варіанти відповідей

борошно, вода, сіль, дріжджі, цукор

борошно, вода, цукор, дріжджі

борошно, сіль, молоко, дріжджі

Запитання 5

Де готують вироби з тіста?

варіанти відповідей

в гарячому цеху

в холодному цеху

в борошняному цеху

Запитання 6

Тісто для вареників перед формуванням витримують:

варіанти відповідей

20-30 хв.  

40-60 хв.   

30-40 хв.

Запитання 7

Тісто для вареників розкачують товщиною:

варіанти відповідей

2-3 мм

1-1,5 мм   

1-1,5 см

Запитання 8

1.   Вареники варять:

варіанти відповідей

двома способами

одним способом

трьома способами

Запитання 9

Для млинчиків з м'ясом, сиром тісто підсмажують:

варіанти відповідей

з одного боку  

з двох боків  

зовсім не підсмажують

Запитання 10

Тісто для локшини домашньої витримують перед формуванням:

варіанти відповідей

20-30 хв.     

30-40 хв.     

60 хв.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест