За допомогою чого готується та загусає пудинг?
Як називається консистенція продукту харчування, розроблена через гелеутворюючі властивості добавки?
Як називається продукт тваринного походження, який отримують, виварюючи, висушуючи і подрібнюючи відвар кісток, сухожиль і інших частин тіла тварин?
Як називається продукт рослинного походження, що міститься в багатьох фруктах і ягодах (в калині, смородині, ананасі, яблуках, аґрусі і шипшині, а також деяких овочах — гарбузі, буряку і кавуні)?
В якому посуді не варто готувати желейні страви?
Яке тісто використовують для приготування хліба, булок, пирогів?
Який перший та найважливіший етап приготування дріжджового тіста ?
Як називається багатошарове тісто, яке готують з використанням великої кількості масла або маргарину?
Яке тісто роблять на основі борошна, вершкового масла, яєць і цукру з додаванням невеликої кількості рідини?
Яке тісто складається із яєць, цукру, борошна?
Якщо поєднувати цільні яйця з цукром, їх обсяг при збиванні повинен збільшитися...
Яке тісто немає чіткої класифікації, тому що база завжди однакова: борошно, вода, яйця і вершкове масло?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома