Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції (твариництва))

Додано: 29 березня 2021
Предмет:
Тест виконано: 21 раз
10 запитань
Запитання 1

Методи розведення у твариництві?

варіанти відповідей

чистопородне, схрещування, гібридизація

тільки гібридизація

Запитання 2

Хімічний склад кормів показує?

варіанти відповідей

Кілтькість енергії у кормах

кількість поживних речовин

Запитання 3

Раціон це?

варіанти відповідей

Набір і кількість кормів, що споживає твариназа певний прміжок часу.

кількість біологічно активних речовин

Запитання 4

Скелет сільськогосподарських тварин ділиться на?

варіанти відповідей

М'язевий осьовий.

осьовий переферичний

Запитання 5

До органів травлення належать?

варіанти відповідей

ротова порожнина з її залозами, протока, стравохід, шлунок тонкі і товсті кишки.

Язик, зуби, слинні залози, шлунок легені.

Запитання 6

Шлунок у ВРХ?

варіанти відповідей

Багатокамерний

Однокамерний

Запитання 7

До азотисних речовин корму відносимо?

варіанти відповідей

сирий протеїн

сира клітковина, сирий жир

Запитання 8

За кормову одиницю принято?

варіанти відповідей

1 кг вівса

1 кг ячменю

Запитання 9

Основні методи селекції?

варіанти відповідей

Добір підбір

схречування.

Запитання 10

До кормів рослинного походження відносимо?

варіанти відповідей

Мясокісткове борошно, корнебульбоплоди, зелені

соковиті, грубі, концентровані, залишки технічних виробництв.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест