Який вміст вуглеводів у крупах?
Залежно від технології виробництва пшеничні крупи бувають:
(оберіть усі правильні варіанти)
Залежно від технології виробництва гречані крупи бувають:
(оберіть усі правильні варіанти)
Залежно від технології виробництва вівсяні крупи бувають:
(оберіть усі правильні варіанти)
Залежно від технології виробництва ячмінні крупи бувають:
(оберіть усі правильні варіанти)
Залежно від технології виробництва рисова крупа буває:
(оберіть зайвий варіант)
Знайдіть опис такого дефекту круп, як: згірклість
Знайдіть опис такого дефекту круп, як: самозігрівання круп
Тип борошна зумовлюється його призначенням. Пшеничне борошно за призначенням поділяється на:
(оберіть зайве)
Тип борошна зумовлюється його призначенням. Житнє борошно буває тільки
Які види борошна не діляться на сорти? (відмітьте усі варіанти)
На скільки сортів горох поділяють за якістю?
На які групи поділяють макаронні вироби залежно від виду борошна?
На які типи поділяють макаронні вироби залежно від форми?
(оберіть зайве)
Локшина - це ...
Вермішель - це ...
Ріжки - це ...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома