Що в першу чергу ставиться на стіл при сервіруванні стола:
У якому посуді готують і подають гарячі закуски з овочів, грибів, м'яса, птиці?
При подаванні яких страв стіл сервірують столовими ножами та виделками:
Укажіть правила та посуд для подавання омлету.
Укажіть правила та посуд для подавання бефстроганов.
Укажіть температуру подавання холодних супів.
Вкажіть правильну черговість подавання блюд та закусок.
Який метод обслуговування відвідувачів у ресторані класу “люкс”?
Укажіть форму самообслуговування, для якої властива одночасність процесів вибору, одержання й оплати вартості кулінарних виробів.
Як поділяється метод обслуговування за організацією праці офіціантів?
Як засервувати стіл у ресторані для подавання солодких страв?
Який чай подають у піалах?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома