Послідовність виробничого процесу приготування дріджевого тіста включає:
Робоче місце для приготування дріжджового тіста й напівфабрикатів із нього оснащується:
Якими столами обладнують робоче місце для формування пісочного тістечка
Кондитерських вироби булочки, пиріжки, ватрушки, кулеб'яки випікають при температурі:
У вигляді якого документу оформлюється виробнича програма кондитерського цеху?
Що є необхідним в успішній роботі кондитерського цеху?
Які продукти зберігають в охолоджувальних камерах?
Комори сухих продуктів, тари, інвентарю належать до складських приміщень, які:
Для приготування білкового крему організовують робоче місце у відділенні:
Яка температура приміщення оздоблювальному в повинна досягати:
У відділенні оздоблювальному використовують механічне та немеханічне устаткування
Визначіть правильну оптимальну температуру кондитерському цеху у формовочному відділенні та для випікання
За характером контингенту яких обслуговують розрізняють заклади
За характером виробництва підприємства ресторанного господарства поділяються на:
За асортиментом продукції, що випускають, підприємства ресторанного господарства поділяються на:
Доставка продовольчих товарів здійснюється такими способами:
Відстань від краю стола обробну дошку розміщують на :
При організації робочого місця інструмент та інвентар розміщують:
Ресторани та бари за рівнем обслуговування й
номенклатурі наданих послуг підрозділяються на класи:
Універсальні підприємства ресторанного господарства -це
Виробнича ділянка це.
У наряді-замовленні зазначають:
Який використоують інвентар та інструменти,посуд.устаткування на робочому місці для приготування тіста млинцевого .
Яка сировина необхідна для приготування опари?
Якими способами готують прянічне тісто?
Укажіть, яке тісто готують із застосуванням розпушувачів:
Вкажіть розпушувачі пісочного тіста?
Вкажіть набір сировини для приготування масляного бісквіта:
Вкажіть з якого тіста готують напівфабрикати для тістечок "корзинки"?
Вкажіть правильний варіант технологічного процесу приготування дріжджового тіста безопорним способом:
. При якій температурі випікають вироби із бісквітного тіста?
При якій температурі та скільки часу випікають булочку «бутербродну»?
вкажіть відповідність від потужності і асортименту виробництва мають бути організовані наступні робочі місця :
1.Відділення зберігання готової продукції.
2Для обробки виробів та формування;
3.Для підготовки інших видів сировини;
4.Для замісу пісочного, бісквітного, мигдалевого тіста;
5.Для випічки виробів;
6. Для просіювання борошна;
7.Для миття інвентарю і тари;
8.Для обробки яєць;
На ділянці виробничі для випічки виробів з різних видів тіста встановлюють;
Для нарізання бісквітного тіста використовують:
На столах, поверхнях яких охолоджується готують:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома