Тематичний контроль. АДМ 1.2. «Вирішення виробничих проблем в процесі роботи підприємства, установи, організації»

Додано: 24 квітня 2020
Предмет: , 11 клас
Тест виконано: 7 разів
7 запитань
Запитання 1

Кожен заклад готельно-ресторанного бізнесу розробляє свої стандарти обслуговування, однією з основних частин якого є:

варіанти відповідей

візуальний контакт з гостем

наявність бейджа з іменем та посадою

етикет обслуговуючого персоналу

архітектурні рішення та ландшафтний дизайн

Запитання 2

Скарга — це:

варіанти відповідей

поганий настрій гостя

здатність передбачати, визначати, задовольняти очікування гостей і бажання перевершувати ці очікування

перекладання провини на іншого співробітника або відділ

висловлення незадоволення, суму, нарікання на неприємності, біль, горе і т. ін.; офіційна письмова чи усна заява про незаконні або неправильні дії якої-небудь особи

Запитання 3

Одержав­ши запрошення на діловий прийом, необхідно:

варіанти відповідей

проігнорувати

підтвердити свій прихід письмово чи телефоном

відіслати стороні, яка запрошує

запросити своїх друзів

Запитання 4

Взаємини, засновані на діалозі (обміні думками) представників працівників і роботодавців - це:

варіанти відповідей

оперативна нарада

колективні переговори

збори підрозділів

корпоративний захід

Запитання 5

За кількістю учасників виділяють такі види наради: 

варіанти відповідей

республіканські

регулярні

оперативні

внутрішні

Запитання 6

Найкращий день для наради — це:

варіанти відповідей

вівторок

середа

четвер

неділя

Запитання 7

Первинний офіційний документ, на підставі якого керівник має право вимагати від співробітників виконання доручених їм завдань — це:

варіанти відповідей

колективний договір

протокол наради

внутрішній стандарт якості

правила трудового розпорядку

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест