Який позитивний вплив теплової обробки продуктів на якість кулінарної продукції?
Які основні способи теплової обробки продуктів?
Які є комбіновані способи теплової кулінарної обробки продуктів?
Короткочасне обсмажування продукту із жиром або без нього за температури не вищій за 120 °С без утворення рум’яної кірочки називається
Спосіб теплового обробляння продукту шляхом нагрівання до температури 100 °С у рідкому середовищі або в атмосфері насиченої водяної пари називається
Прийом теплової обробки, під час якої продукти занурюють у рідину на третину її об’єму або готують у власному соку в посуді під закритою кришкою, називається
Жир для смаження основним способом розігрівають до температури
Жир для смаження у великій його кількості (фритюр) розігрівають до температури
Комбінований спосіб теплового кулінарного обробляння продуктів – тушкування – означає
Комбінований спосіб теплового обробляння – запікання – означає
За якої теплової обробки краще зберігаються вітаміни А, Д?
За рахунок чого крупи під час варіння збільшуються?
Які продукти можна пасерувати?
Спосіб теплового обробляння, коли продукт нагрівають із жиром без додавання води, називають
Папільйот – це спосіб теплової обробки
Деглясування – це
Фламбірування
Красива золотиста скоринка при смаженні картоплі, випіканні борошняних виробів утворюється за рахунок процесів
Рафіновані рослинні олії мають такі властивості:
Тваринні топленні жири можна використовувати для:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома