1. Дайте визначення поняття. М’ясо — це ….
2. До м’ясопродуктів, що продаються в магазині відносять:
3. При прийманні м’яса та фасованих м’ясопродуктів перевіряють:
4. Чи допускаються в продаж фасовані закордонні товари без маркування державною мовою України?
5. Що з переліченого використовують для зберігання гастрономічних товарів?
6. Як зберігають охолоджене м’ясо, ковбасні виробів, сардельки і сосиски?
7. Якою має бути температура всередині охолоджувальних приміщень для якісного зберігання виробів з м’яса?
8. Що відносять до обов'язкового інвентаря для м'ясного відділу магазину:
9. Яким торговим обладнанням має бути забезпечений магазин?
10. Чи правдиве твердження?
Сирокопчені окісті (окороки) розрубують згідно з порядком розбирання свинини і продають без відокремлення шкіри і кісток.
11. Які додаткові послуги надає продавець м'яса і м'ясопродуктів для відвідувачів магазину?
12. Яких основних принципів професійної поведінки мають дотримуватись продавці:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома