РН 12 Готувати солодкі страви та напої
ПК 1 Харчування різних вікових та професійних груп населення.
Які відсотки енерговитрат організму людини мають покриватись за рахунок білків, жирів і вуглеводів у повноцінному харчовому раціоні?
Яка енергетична цінність 1 г білка?
Скільки г білків має бути в добовому раціоні, якщо добові енерговитрати становлять 2800 ккал?
Яке співвідношення білків, жирів і вуглеводів в харчовому раціоні близьке до такого?
Які співвідношення білків, жирів і вуглеводів повинно мати харчування при важкій фізичній праці?
Які загальні вимоги до організації харчування?
Які фактори визначають правильний режим харчування окрім умов і характеру праці?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома