Санітарно-гігієнічні вимоги, до приготування, зберігання та реалізації холодних страв і закусок

Додано: 12 січня
Предмет: Технології
6 запитань
Запитання 1

Які можуть бути наслідки недотримання санітарних правил приготування холодних страв і закусок?

варіанти відповідей
Шлунково-кишкові захворювання
Застуда
Алергічні реакції
Стоматит
Запитання 2

Які продукти особливо вразливі з погляду обсіменіння при нарізанні та обробці?

варіанти відповідей
Овочі
М'ясо
Риба
Хліб
Запитання 3

Які вимоги висувають до поверхні бутербродів, гастрономічних товарів, м'ясних і рибних закусок?

варіанти відповідей
Незавітрена
Змочена
Покрита желе
Жирна
Запитання 4

Які продукти швидко інфікуються, псуються і можуть викликати харчові отруєння?

варіанти відповідей
Молочні, м'ясні, рибні продукти
Овочі
Фрукти
Кондитерські вироби
Запитання 5

Які є основні причини спалахів харчових отруєнь при проведенні масових заходів?

варіанти відповідей
Використання продовольчої сировини сумнівної якості
Недостатній сон
Зловживання алкоголем
Стихійні лиха
Запитання 6

Які санітарно-гігієнічні вимоги повинні дотримуватись у закладах громадського харчування при проведенні масових заходів?

варіанти відповідей
Дотримання послідовності технологічних процесів кулінарної обробки харчових продуктів
Зберігання готової їжі разом з непереробленими харчовими продуктами
Порушення правил гігієни під час виготовлення продукції
Використання харчових продуктів без маркування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест