Правила варіння яєць

Проєкт "Страви з яєць". Тема "Правила варіння яєць"

Додано: 18 березня
Предмет: Технології, 6 клас
6 запитань
Запитання 1

Під час нагрівання який з компонентів яйця зсідається?

варіанти відповідей
жовток
білок
обидва
не зсідається
Запитання 2

При якій температурі білок яйця помітно загусає?

варіанти відповідей
50-55о С
60-65о С
65-75о С
75-85о С
Запитання 3

Який компонент яйця починає загушати при t 70о С?

варіанти відповідей
жовток
білок
обидва
не загушується
Запитання 4

Які ознаки мають яйця, зварені круто?

варіанти відповідей
рідкий жовток і напіврідкий білок
рідкий жовток і білок
щільний білок і жовток
рідкий жовток і напіврідкий білок, обчищати яйця не слід
Запитання 5

Які ознаки мають яйця, зварені в «мішечок»?

варіанти відповідей
рідкий жовток і білок
щільний білок зверху і напіврідкий білок ближче до центру, зберігає форму
рідкий жовток і напіврідкий білок, обчищати яйця не слід
угруповані драглі
Запитання 6

Які ознаки мають яйця, зварені рідко?

варіанти відповідей
рідкий жовток і білок
щільний білок і жовток
рідкий жовток і напіврідкий білок, зберігають форму
напіврідкий білок і рідкий жовток, обчищати яйця не слід

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест