Тестові завдання - Види панірування

Додано: 29 січня
Предмет: Технології, 10 клас
12 запитань
Запитання 1

З яких матеріалів може бути паніровка?

варіанти відповідей
борошно пшеничне
червона паніровка
шматочки ковбаси
макарони
Запитання 2

Які види паніровок існують?

варіанти відповідей
борошняна паніровка
червона паніровка
фруктова паніровка
грибна паніровка
Запитання 3

Які інгредієнти можна використовувати для приготування льєзону?

варіанти відповідей
яйця
молоко
олія
сіль
Запитання 4

Як готувати льєзон?

варіанти відповідей
З’єднувати яйця з водою або молоком, збивати, проціджувати і додавати сіль
Розтерти сирі жовтки яєць у теплому молоці, додати сіль і перемішати
Змочити борошно в холодкій воді, перемішати і солити
Вершки збити з яйцями і додати сіль
Запитання 5

Як готувати тісто кляр?

варіанти відповідей
Змочити борошно в теплому молоці, додати олію, розтерті жовтки яєць, сіль і збиті білки
Розмішати просіяне борошно з холодкою водою, додати масло, солити і вбити яєчні жовтки
Змочити пшеничне борошно у молоці, додати розтерті жовтки яєць, олію і сіль, перемішати
З'єднати сметану з водою, додати розтерті сирі жовтки, сіль і перемішати
Запитання 6

Які ще інші види паніровок існують?

варіанти відповідей
Панірування в кунжуті
Міжнародна паніровка
Цукрова паніровка
Сільська паніровка
Запитання 7

Як приготувати панірування в кунжуті?

варіанти відповідей
Стебловий кунжут змочити в яйці, а потім обваляти продукт
Замочити хлібці в молоці, а потім обсипати кунжутом
Замочити м'ясо у клярі, а потім обсмажити з кунжутом
Панірувати продукт в кунжуті, який вже попередньо замочений у медовому сиропі
Запитання 8

Як приготувати морквяну стружку для паніровки?

варіанти відповідей
Натерти моркву на тертці і просушити в духовці
Відварити моркву у киплячій воді, а потім скинути її в холодну воду
Натерти моркву на тертці і скинути її в кислу воду
Зажарити моркву на сковороді з олією і солити
Запитання 9

Як приготувати горіхову паніровку?

варіанти відповідей
Зрізати горіхи на крихту і обваляти продукт
Змішати горіхи з цукром і водою, смажити пасту з цього міксу і обливати продукт
Змішати горіхи з олією і лимонним соком, і обсипати продукт
Зрізати горіхи на пластинки і засмажити у сковороді
Запитання 10

Як приготувати панірування в пластівцях?

варіанти відповідей
Змочити шматочки риби в льєзоні або яйцях, а потім обваляти в пластівцях
Зламати хліб на пластинки і обсмажити у маслі до хрусткої скоринки
Збити відварені цільні яйця, додати оріхи і обваляти продукт в цьому тісті
Замочити шматочки м'яса у льєзоні, обсмажити на сковороді і обсипати цибулевою кірочкою
Запитання 11

Як приготувати панірування в манній крупі?

варіанти відповідей
Змочити продукти в рослинному маслі або льєзоні і обсипати зверху манною крупою
Розтерти манну крупу в теплому молоці, додати розбиті яйця і сіль, перемішати і обсипати продукт
Заранити кислу манну крупу в холодку і змочити у медовому сиропі, а потім обсипати продукт
Обсипати продукт нашатирною крупою, змоченою у маслі
Запитання 12

Як приготувати панірування в крихтах з крекерів або чіпсів?

варіанти відповідей
Розтерти крекери або чіпси до крихти і обсипати продукт
Замочити крекери або чіпси в теплій воді, перемішати і обсипати продукт
Зламати крекери або чіпси на пластинки і засмажити на сонці
Перемішати крекери або чіпси з маслом і лимонним соком, і обсипати продукт

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест