При складанні планового меню враховуються...
Асортиментний мінімум – це :
Банкетне меню складають при прийманні замовлення з урахуванням
Для ресторану з вільним вибором страв послідовність запису страв у меню наступна:
Які бари спеціалізуються на приготуванні й реалізації змішаних напоїв?
Укажіть бари, у яких реалізують марочні вина для дегустації, різні види коктейлів, крюшонів, пуншів, глінтвейнів, грогів, шампанське, чорну каву, морозиво, натуральні плоди і ягоди, бутерброди, кондитерські вироби.
Укажіть, у ресторані якого класу обслуговуючий персонал повинен дотримуватись правил міжнародного етикету, володіти декількома іноземними мовами у певних обсягах.
У яких закладах ресторанного господарства використовують обмежене меню?
Як називається меню святкового сніданку, обіду чи вечері?
Охарактеризуйте меню шведського столу:
Яке призначення підсобного стола офіціанта?
Коли виконують основне прибирання приміщень ресторану?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома