Тестові завдання з предмета - Технологія приготувіння борошняних кондитерських виробів.

Додано: 12 лютого 2023
Предмет:
Тест виконано: 23 рази
12 запитань
Запитання 1

Як готують меланж до використання...

варіанти відповідей

Його розморожують

Його розморожують і проціджують

Його прогрівають на водяній бані

Запитання 2

Вкажіть яку сировину просіюють перед використанням...

варіанти відповідей

Меланж, білки, жовтки

Молоко, сиропи, дріжджі

Мука, крохмаль, сухе молоко, цукор, сіль

Запитання 3

Вкажіть яку сировину проціджують перед використанням...

варіанти відповідей

Борошно, желе, помадку

Молоко, сметану, вершки

Молоко, сиропи, розчин цукру, солі й дріжджі

Запитання 4

Вкажіть правильний варіант підготування яєць до використання...

варіанти відповідей

Яйця миють у підсоленій воді та дезінфікують

Яйця миють у проточній воді, та дезінфікують у 2 процентному розчині хлорного вапна

Яйця миють у теплій воді, дезінфікують у 2 процентнім розчині хлорного вапна, протягом 5 хв, миють у 2 процентному розчині питної соди, ополіскують протягом 3 хв у проточній воді

Запитання 5

Що таке фритюр...

варіанти відповідей

Суміш рослинних і тваринних жирів,

Розтоплене вершкове масло

Олія

Свинячий жир

Запитання 6

Які вершки використовують для збивання...

варіанти відповідей

20-25 процентної жирності

30-35 процентної жирності

15-20 процентної жирності

50-55 процентної жирності

Запитання 7

Для приготування якого тіста використовують борошно зі слабкою клейковиною...

варіанти відповідей

Вафельного

Дріжджового

Заварного

Листкового

Запитання 8

Для приготування якого тіста використовують борошно зі середньою клейковиною...

варіанти відповідей

Заварного, вафельного

Пісочного і здобного прісного тіста

Пряничного

Дріжджового

Запитання 9

Вкажіть групу цукристих продуктів...

варіанти відповідей

Яйця, меланж, яєчний порошок

Цукор, патока, мед

Масло вершкове, маргарин, масло-какао

Запитання 10

Укажіть, яке тісто готують із застосуванням розпушувачів...

варіанти відповідей

Тісто для пельменів

Дріжджове тісто

Тісто для локшини

Запитання 11

В якому стані краще додавати вершкове масло, щоб отримати вироби з великим підніманням...

варіанти відповідей

У пластичному

У розтопленому

У замороженому

Не має різниці

Запитання 12

Які фактори впливають на кількість обминок...

варіанти відповідей

Якість клейковини, та густина тіста

Кількість рідини, що використовувалась для замісу тіста

Кількість дріжджів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест