Основою будь-якого бутерброда є..
Відкриті бутерброди - це...?
Як перекладається слово "бутерброд"?
Якою повинна бути товщина скибочки хліба для відкритих бутербродів?
Послідовність приготування бутербродів така:
1.Приготувати бутерброди.
2. Підготувати хліб та продукти.
3. Подати до столу.
4. Нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти.
5. Оздобити бутерброди для подачі до столу.
Різновид бутерброда, що складається з двох частинок видовженої булки і одного або декількох шарів м'яса та інших начинок.
Бутерброд, що складається з рубаної котлети, поданої всередині розрізаної булки
Бутерброди класифікують на
Бутерброди готують за
Термін зберігання бутербродів у холодильнику
На тарілці бутерброди розкладають
Канапе - це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома