За хлібопекарськими властивостями пшеничне борошно поділяють ...
Біологічні розпушувачі – це:
Розпушувачі застосовують для того щоб...
Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:
Вкажіть, яку сировину просіюють перед використанням?
Які ознаки готової опари?
Дріжджове тісто готують...
Для замішування дріжджового тіста воду підігрівають до температури ...
Унаслідок якого бродіння в тісті виділяється вуглекислий газ?
Вкажіть причину виникнення такого недоліку при приготуванні дріжджового тіста - тісто не підходить або процес бродіння проходить мляво.
Вкажіть розпушувачі для приготування прісного здобного тіста?
Вкажіть правильний варіант набору сировини для приготування здобного тіста.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома