Тести з предмета Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Інвертний сироп використовують:
Сила борошна - це здатність борошна:
Сироп тираж використовують :
Для збирання використовують вершки зі вмістом жиру:
Сильне борошно використовують для приготування тіста :
Як впливає на якість тіста підвищена кількість цукру в дріжджовому тісті?
Як впливає кількість жиру на якість дріжджового тіста?
Які бувають види глазурі?
Скільки часу витримують бісквітний н/ф для тортів?
Для приготування якого тіста використовують біологічний спосіб розпушування?
При якій температурі випікають пісочний н/ф?
При приготуванні якого тіста використовують механічний спосіб розпушування?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома