Тести до теми: "Приготування різних видів тіста та виробів з нього"

Тести з предмета Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.

Додано: 9 лютого 2023
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 110 разів
12 запитань
Запитання 1

Інвертний сироп використовують:

варіанти відповідей

Як антикрістолізатор

Як ароматизатор

Як поліпшувач смаку

Не використовують

Запитання 2

Сила борошна - це здатність борошна:

варіанти відповідей

Давати виробам певної якості

Утворювати тісто з певними фізичними властивостями

Поглинати воду під час змішування тіста

Запитання 3

Сироп тираж використовують :

варіанти відповідей

Для просочування виробів

Для глазурування поверхні виробів

Для розпускання виробів

Для ароматизації виробів

Запитання 4

Для збирання використовують вершки зі вмістом жиру:

варіанти відповідей

10%

25%

30%

40%

Запитання 5

Сильне борошно використовують для приготування тіста :

варіанти відповідей

Пряничне

Прісне здобне

Пісочне

Прісне шарове

Запитання 6

Як впливає на якість тіста підвищена кількість цукру в дріжджовому тісті?

варіанти відповідей

Надає тісту пластичності

Робить тісто розпливчастим та м'яким

Робить тісто пружним та еластичним

Робить тісто крихким та розсипчастим

Запитання 7

Як впливає кількість жиру на якість дріжджового тіста?

варіанти відповідей

Знижує пластичність і розсипчастість тіста

Тісто стає рихлим та крихким

Створює пористість виробів

Робить тісто твердим та склоподібним

Запитання 8

Які бувають види глазурі?

варіанти відповідей

Сирцева, заварна, шоколадна

Заварна, сирцева, для оздоблення виробів

Сирцева для глазурування виробів

Запитання 9

Скільки часу витримують бісквітний н/ф для тортів?

варіанти відповідей

5-6 годин

1-2 години

2-3 години

Не витримують

Запитання 10

Для приготування якого тіста використовують біологічний спосіб розпушування?

варіанти відповідей

Дріжджового

Пісочного

Бісквітного

Листкового

Запитання 11

При якій температурі випікають пісочний н/ф?

варіанти відповідей

230-240 гр

100-120 гр

260-270 гр

270-300 гр

Запитання 12

При приготуванні якого тіста використовують механічний спосіб розпушування?

варіанти відповідей

Пряничного

Листкового

Бісквітного

Дріжджового

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест