1.Страви з риби найкраще поєднуються за смаком з гарніром:
До вареної і припущеної риби подають:
До смаженої риби подають:
Під час подавання страв поряд з рибою кладуть:
До страв з нежирної риби слід використовувати соуси:
До страв з жирної риби слід використовувати соуси:
Втрати маси під час теплової обробки риби становлять:
Для варіння риби беруть води у співвідношенні:
Щоб зберегти природний колір форелі і лососевих риб під час варіння у воду додають:
Для смаження у фритюрі буруть таке співвідношення жиру і риби:
Втрати маси під час смаження риби у фритюрі становлять:
Для страви риба смажена порціонними шматочками її нарізають під кутом:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома