Як поділяють супи за способом приготування?
Яка температура подачі гарячих супів?
Який з цих супів відносять до заправних?
Вкажіть правильний варіант підготовки перлової крупи для приготування перших страв?
Лавровий лист, перець, сіль кладуть у суп до готовності за…
В яку солянку при відпуску не кладеться сметана?
При відпуску в тарілку з солянкою кладуть:
Як додатковий загусник та для поліпшення смаку у супи-пюре додають:
Борщ – українська національна страва, обов’язковою складовою частиною якої є:
Кабачки входять до складу борщу:
Столові буряки нарізують скибочками для борщів:
Якою має бути температура подачі холодних перших страв:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома