Які ознаки готової опари?
Вкажіть оптимальну t° для розвитку дріжджів у тісті:
Унаслідок якого бродіння в тісті виділяється вуглекислий газ?
При якій температурі дріжджі припиняють свою життєдіяльність?
Як велика кількість цукру і жиру в тісті впливає на якість його бродіння?
При якій температурі утворюється рум’яна кірочка в процесі випікання виробів із дріжджового тіста?
Через який процес борошняні вироби при зберіганні зменшуються у об’ємі?
Яке дріжджове тісто готують опарним способом?
Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:
На тривалість бродіння тіста впливають:
Із скількох етапів складається приготування тіста дріжджового опарного:
В якому вигляді додається сіль у дріжджове тісто?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома