Трудове навчання

Додано: 1 квітня 2023
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 2 рази
6 запитань
Запитання 1

Із чого починають планування святкового застілля?

варіанти відповідей

зі складання меню

із прибирання квартири

всі відповіді правильні

Запитання 2

Меню -

варіанти відповідей

це перелік страв, закусок, десертів та інших кулінарних виробів і напоїв, запропонованих гостям

це мисецтво підготовки столу до прийняття їжі

Запитання 3

Сервірування -

варіанти відповідей

це мистецтво підготовки столу до прийняття їжі

це перелік страв, закусок, десертів та інших кулінарних виробів і напоїв, запропонованих гостям

Запитання 4

Етикет -

варіанти відповідей

це правила, в яких відображається належна поведінка людей у суспільстві

це перелік правил щодо поведінки людей під час прийому їжі

Запитання 5

В якій руці тримають ніж?

варіанти відповідей

в лівій

у правій

Запитання 6

В якій руці тримають виделку?

варіанти відповідей

в лівій

у правій

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест