Із чого починають планування святкового застілля?
зі складання меню
із прибирання квартири
всі відповіді правильні
Меню -
це перелік страв, закусок, десертів та інших кулінарних виробів і напоїв, запропонованих гостям
це мисецтво підготовки столу до прийняття їжі
Сервірування -
це мистецтво підготовки столу до прийняття їжі
Етикет -
це правила, в яких відображається належна поведінка людей у суспільстві
це перелік правил щодо поведінки людей під час прийому їжі
В якій руці тримають ніж?
в лівій
у правій
В якій руці тримають виделку?
Створюйте онлайн-тестидля контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект