Тушковані страви з м'яса

Додано: 14 травня
Предмет: Технології, 11 клас
12 запитань
Запитання 1

Які частини яловичини використовують для тушкування?

варіанти відповідей

Вирізку, товстий і тонкий краї

Шийну частину, пахвину, бокову і зовнішню частини задньої ноги

Запитання 2

Для тушкування підготовлене м'ясо попередньо

варіанти відповідей

Обсмажують

Відварюють

Маринують

Відбивають

Запитання 3

Крученики волинські мають начинку

варіанти відповідей

Грибну

Солений огірок з салом

Капустяну

Запитання 4

Крученики волинські подають з гарніром

варіанти відповідей

Простим

Складним

Комбінованим

Без гарніру

Запитання 5

Вкажіть вид паніровки, який використовується для страви Битки по київські

варіанти відповідей

Борошно+льєзон+сухарі

Льєзон+сухарі

Борошно+льєзон

Запитання 6

Вкажіть до якої групи за способом приготування відноситься страва "гуляш"

варіанти відповідей

Дрібношматкові

Натуральні порційні

Великошматкові

Натуральні порційні паніровані

Запитання 7

Вкажіть страву, яку готують з додаванням крупи

варіанти відповідей

Азу

Плов

Рагу

Гуляш

Запитання 8

Для страви Печеня по домашньому м'ясо нарізають

варіанти відповідей

Кубиком, масою 30-40г

Брусочком, масою10-15г

Пластинками, масою 15-20г

Запитання 9

Страву Печеня по київські подають

варіанти відповідей

У порційній сковорідці, яка розміщена на мілкій столовій тарілці

У горщику який ставлять на тарілку

У глибокій столовій тарілці

Запитання 10

Тушковані страви зберігають не довше як

варіанти відповідей

2 год

3 год

4 год

Запитання 11

Тушковані страви з м'яса готують

варіанти відповідей

При бурхливому кипінні

При помірному кипінні

При слабкому кипінні

Запитання 12

Вкажіть кількість способів, які використовують для тушкування м'яса

варіанти відповідей

Три

Два

Чотири

Один

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест