Одна з найпопулярніших українських страв.
Традиційно гарбузову кашу готують з.....
Капуста засипана, капуста з пшоном — друга за значенням після борщу рідка овочева страва. Квашену капусту дрібно сікли, заливали окропом і варили з картоплею, морквою та пшоном. У готовий клали засмажену на салі цибулю і ще раз проварювали.
Гарніри готують з таких продуктів:
Борошно – продукт, який одержують подрібненням у порошок зерен ...
Користувалися великою популярністю у народній кухні, особливо у північних районах України. Сиру картоплю терли на тертушці, зливали зайву рідину, додавали ложку-дві білого борошна чи картопляного крохмалю, яйце, терту сиру цибулину, ретельно розмішували і смажили на олії чи смальці.
Страви з овочів багаті на:
Продукти для приготування борщу:
До обрядової їжі відносяться:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома