УПХ. Сковороди

Додано: 15 грудня 2020
Предмет:
Тест виконано: 323 рази
8 запитань
Запитання 1

Сковороди призначені для:

варіанти відповідей

смаження продуктів основним способом, пасерування, тушкування, припускання м'ясних, рибних і овочевих виробів

смаження продуктів основним способом м'ясних, рибних і овочевих виробів

пасерування, тушкування, припускання м'ясних, рибних і овочевих виробів

Запитання 2

Вид електронагрівального елементу в сковородах: 

 

варіанти відповідей

відкритий

закритий

кварцевий

Запитання 3

Задана температура встановлюється за допомогою:

 

варіанти відповідей

  електронагрівача

 

  реле температури

  

реле тиску

Запитання 4

Вкажіть, яка складова частина електросковороди позначена на малюнку під цифрою 4:

варіанти відповідей

ручка для відкривання передньої панелі

маховик для перевертання чаші

кнопка «пуск»

терморегулятор

Запитання 5

Сковороди СЕСМ-0,2 та СЕСМ-0,5 відрізняються:

варіанти відповідей

 площею жаровочної поверхні та потужністю

дизайном

обслуговуванням

Запитання 6

Терморегулятор призначений для:

варіанти відповідей

автоматичного підтриман­ня заданої температури на поді сковорідки

охолодження поверхні сковороди

регулювання процесу вимкнення сковороди

Запитання 7

Жир на робочу поверхню сковороди наливають:

варіанти відповідей

перед ввімкненням сковороди на холодну поверхню

після розігріву до робочої температури

любий варіант вірний

Запитання 8

Забороняється перекидати чашу сковорідки, попередньо не відключивши від електромережі:

варіанти відповідей

так

ні

любий варіант вірний

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест