Урок 13. Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів

Додано: 3 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 2 рази
10 запитань
Запитання 1

Не можна трима у відварі зварену картоплю:

варіанти відповідей

Стає перевареною

Стає водянистою

Темніє

Запитання 2

Щоб картопля зварилась швидше, необхідно:

варіанти відповідей

Додати маргарину

Додати холодної води

Додати солі

Запитання 3

Картопляне пюре від холодного молока стає:

варіанти відповідей

Білим

Пухким

Сірим

Запитання 4

При варінні капусти в алюмінієвому посуді:

варіанти відповідей

Зміниться колір

Підгорить

Трісне качан

Запитання 5

Щоб зник неприємний запах капусти при варінні, необхідно:

варіанти відповідей

Додати оцет

Покласти скибочку хліба

Посолити

Запитання 6

Овочі припускають у рідині:

варіанти відповідей

В 2-3 рази більше

З додаванням солі, перцю

В невеликій кількості

Запитання 7

Температура подачі котлет картопляних:

варіанти відповідей

75-85°C

65-70°C

40°C

Запитання 8

Щоб дерунна маса не потемніла, додають:

варіанти відповідей

Гаряче молоко

Холодне молоко

Гарячу воду

Запитання 9

Для надання смаку і соковитості смаженій капусті необхідно:

варіанти відповідей

Спочатку посолити

Спочатку відварити

Відбити листочки

Запитання 10

Щоб при смаженні сира картопля не прилипала до посуду, необхідно:

варіанти відповідей

Попередньо посолити

Викласти відразу на сковорідку

Злити крохмаль

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест